top of page

Uw maat in buitenprojecten

Houtwerk op maat voor buiten

CONTACTEER MIKE

lijn

HOUTEN GEBOUWEN EN TUINPROJECTEN OP MAAT

Ook voor al uw buitenprojecten legt Mike Op Maat de lat hoog. Ziet u het groots of denkt u eerder aan een klein tuinproject? Mike Op Maat is uw maat voor houtwerk buiten van alle formaten, bij u thuis of rond uw zaak. Ook voor interieurafwerking van de bovenste plank komt Mike Op Maat trouwens graag bij u over de vloer. Wij staan als een blok achter onze eigen designs en werken met net zoveel plezier aan uw eigen ontwerpen. 

BUITENGEWOON MAATWERK IN HOUT

Mike Op Maat realiseert al uw buitenprojecten met passie voor het vak en oog voor kwaliteit: uw gevelbekleding, een knappe poolhouse, handige tuinberging, carport of andere houten gebouwen, een zitbank in hout met plantenbak, een vogelhuisje op maat, … u kunt het zo gek niet bedenken of wij maken er met veel overgave werk van! Zo goed als alles rond hout is bespreekbaar, maar wij denken uiteraard graag met u mee en combineren ook met ander materiaal (cortenstaal, ijzer, beton,...)

VRAAG HET AAN MIKE

Neem een kijkje tussen enkele geslaagde realisaties in houtwerk op maat voor buiten en vertel ons alles over uw toekomstige buitenproject!

bottom of page