top of page

Uw maat in interieurafwerking

Houtwerk op maat voor binnen

CONTACTEER MIKE

lijn

UW PERFECTIONIST VOOR EEN INTERIEUR OP MAAT

Een strak plan of een out-of-the-box idee? Mike Op Maat maakt maatwerk van uw idee! Houtwerk  kan ook in combinatie met verschillende materialen zoals metaal of beton ...dit is perfect mogelijk door een nauwe samenwerking met gepassioneerde mensen. Mike is uw partner om uw volledige interieurafwerking (her)uit te vinden, bij u thuis of in uw zaak. Ook voor al uw buitenprojecten haalt Mike Op Maat alles uit de kast. Ons design of liever uw eigen ontwerp? Het kan allemaal!

VOOR EEN INTERIEURPROJECT DAT BARST VAN KARAKTER

Een unieke wandkast of boekenkast die naadloos in uw interieur past, een eyecatcher van een muur in hout, de afwerking van keukenfronten met een keukenelement in berkenfineer, een slimme trapkast of de dressing van uw dromen: Mike op maat doet het volledig naar uw wens en tot op de millimeter uitkomen. Stuk voor stuk vervaardigd met kwaliteit, karakter en klasse krijgt uw perfecte interieur stilaan vorm.

OOK VOOR VOLGENDE ZAKEN KAN U BIJ ONS TERECHT:

valse wanden

constructieve elementen

tafels

valse plafonds

totale zolderrenovatie

losstaand meubilair ...

binnendeuren

design elementen

VRAAG HET AAN MIKE

                              tussen enkele pareltjes van Mike Op Maat in houtwerk op maat voor binnen, laat uw fantasie de vrije loop en deel met ons al uw interieurwensen!

bottom of page